Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на посаду керівника опорного закладу освіти «Коршівський ліцей» Коршівської сільської ради

Дата: 01.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

 

Відповідно до рішення депутатів Коршівської сільської ради №189-VІІІ/2021 від 22 квітня 2021 року  «Про оголошення конкурсу на посаду керівника опорного закладу освіти «Коршівський ліцей» Коршівської сільської ради»,  з метою публічного і прозорого призначення на посаду керівника опорного закладу освіти «Коршівський ліцей» Коршівської сільської ради, що знаходиться за адресою: 78240 с.Коршів, вул. Незалежності 2/А, Коломийський район, Івано-Франківська  область, з 30 квітня 2021 року оголошується конкурс на посаду керівника опорного закладу освіти «Коршівський ліцей» Коршівської сільської ради.

 Термін   подання    документів  для  участі  в конкурсному  відборі -  з  19 травня 2021 року  по 19 червня 2021 року.

Конкурс на  посаду   керівника опорного закладу освіти «Коршівський ліцей» Коршівської сільської ради  відбудеться  25 червня 2021 року в приміщенні Коршівського ліцею Коршівської сільської ради (с.Коршів, вул.Незалежності,2/А. Початок об 11 годині.)

 

Вимоги до претендентів на посаду керівника опорного закладу освіти «Коршівський ліцей» Коршівської сільської ради :

           Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Коршівської сільської ради, затвердженого рішенням сесії Коршівської сільської ради № 148-VІІІ/2021  від 18 березня 2021 року.

          Не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка:

1) є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;

2) має судимість за вчинення злочину;

3) позбавлена права обіймати відповідну посаду;

4) за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;

5) за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією;

6) підпадає під заборону, встановлену Законом  України "Про очищення влади".

 

 

Для участі у конкурсі подають такі документи:

 - заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

 - автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

 - копія паспорта громадянина України;

 - копія документа про вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

 - документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

 - копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

 - довідка про відсутність судимості;

 - довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

 - мотиваційний лист, складений у довільній формі.

          Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою)  з 19 травня по 19 червня 2021 року до відділу загальної та організаційної роботи Коршівської сільської ради за адресою: с.Коршів,  вул. Шевченка,23 Коломийського району, Івано-Франківської області. Уповноважена особа – Бойчук Олександра Дмитрівна. Телефон: 098 410 7072.

 

      Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року №102, постанови Кабінету Міністрів України №373 від 23 березня 2011 року «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної,загальної середньої, професійної, вищої освіти, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування», Постанови Кабінету Міністрів України №78 від 31 січня 2001 року «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про освіту», Постанови Кабінету Міністрів України №882 від 10.07.2019 року «Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки.
          Призначення керівника закладу освіти здійснюється головою Коршівської сільської ради терміном  на шість років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – терміном на два роки. Призначення керівника закладу освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладення строкового трудового договору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь