Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Висловлюємо подяку

Дата: 03.12.2021 13:24
Кількість переглядів: 1296

          Коршівська сільська рада реалізовує проєкт «Капітальний ремонт автомобільної дороги с.Раківчик – с.Жукотин через с.Лісна Слобідка», адже цей відрізок автошляху перебуває у вкрай незадовільному стані. Поліпшення дорожнього покриття було визначено  одним із пріоритетних завдань громади. З метою покращення доріг у селах громади, а заодно умов для безпечного та комфортного дорожнього руху, зроблено поточний ремонт доріг у цьому  напрямку.

        Приємно, що є ті, кому небайдужі наші проблеми. До співфінансування долучився благодійний фонд «КОНТІНЕНТАЛ» і надав допомогу в розмірі 35 тисяч гривень. А  підприємство Філія ПрАТ «Зернопродукт МХП» «Перспектив» на реалізацію нашого проєкту виділило 85 тисяч гривень. Кошти благодійників було спрямовано на роботи в селі Лісна Слобідка, де знаходяться найбільш зруйновані ділянки дороги. Як підсумок, транспортне сполучення стало кращим.

Керівництво Коршівської сільської ради висловлює особисту подяку за надану спонсорську допомогу директору благодійного фонду «КОНТІНЕНТАЛ» Мартюку В.І., ФОП Крулю Петру Михайловичу, директору Філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» «Перспектив» Кучеру В.В., ФОП Захарчуку Ігорю Васильовичу.

      Успішна реалізація цього соціально значимого проєкту була б неможлива без Вашої участі. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток нашої громади, цінуємо  Вашу підтримку, те що Ви не стоїте осторонь проблем нашої громади.

Бажаємо Вам і вашим колективам здоров’я, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання компанії.

 

 

                                                                  З повагою -   сільський голова     Ярослав Савчук!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь