Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

До уваги жителів громади!

Дата: 10.12.2021 16:34
Кількість переглядів: 1182

10.12.2021 року в приміщенні Коршівської сільської ради відбулася планова зустріч представників Коршівської сільської ради з  директором департаменту АПР Івано-Франківської ОДА - Іваном Андріїшином, першим заступником голови Коломийської РДА – Любов’ю Михайлишин, представниками Держпродспоживслужби, медицини та поліції.

На засіданні обговорили необхідність вакцинації. Україна розпочала п’ятий етап вакцинації. Всі охочі можуть вакцинуватись у найближчому пункті щеплень чи центрі масової вакцинації. Щеплення — добровільні й безоплатні. Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Директор департаменту АПР Івано-Франківської ОДА Іван Андріїшин зазначив, що в Україні триває вакцинація проти COVID-19. Наголосив на важливості вакцинації, адже захист від COVID-19 є дуже важливим. Люди, які роблять щеплення, не лише захищають себе від важкого перебігу в разі захворювання – вони захищають оточення, зокрема членів своєї родини.

Перший заступник голови Коломийської РДА – Михайлишин Любов проінформувала присутніх, про те, що вакцинувати діток дуже важливо. Коршівська ТГ належить до активних громад,  зокрема,  найшвидше провакцинувалися освітяни Коршівської ТГ та  працівники Коршівської сільської ради.

Найменший відсоток вакцинованих, які перебувають у віковій категорії 65+, а саме ці особи перебувають у групі ризику.

Сімейний Лікар Семенюк Оксана зазначила, що станом на 10.12.2021 року в наявності є наступні вакцини:

- CoronaVac;

- Pfizer;

- AstraZeneca.

Поліцейський офіцер громади Анатолій Дем’янюк проінформував присутніх про те, що впродовж 2021 року жителів територіальної громади неодноразово попереджалося про дотримання карантинних обмежень та накладалися адміністративні стягнення у зв’язку з порушенням маскового режиму, щодо порушення карантинного режиму підприємцями, які функціонують на території Коршівської ТГ - даних порушень не було виявлено.

Сільський голова Ярослав Савчук подякував за небайдужість та активну громадську позицію всім хто провакцинувався, чим захистив себе та своїх близьких, та наголосив про важливість вакцинації проти COVID-19!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь