Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

8 лютого 2022 року заступником начальника відділу активної підтримки безробітних Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Романом Фучком проведено ряд профорієнтаційних заходів для педагогів та учнів випускних

Дата: 10.02.2022 09:12
Кількість переглядів: 350

8 лютого 2022 року заступником начальника відділу активної підтримки безробітних Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Романом Фучком проведено ряд профорієнтаційних заходів для педагогів та учнів випускних класів Коршівського ліцею.

На даних заходах розглядалися основні типи професій, проблеми при виборі професії, а також складові формули «Хочу-Можу-Треба». Основний акцент покладався на робітничих професіях.

Було проведено експрес-тестування для учнів за допомогою диференційно-діагностичного опитувальника та запропоновано пройти більш поглиблене тестування за допомогою комп’ютерних тестових методик безпосередньо в приміщенні міськрайонної філії.

Також учням було запропоновано взяти участь у тренінгу «Стань лідером», який сприяє формуванню організаторського мислення, здатності об’єктивно оцінювати себе і роботу інших, розвивати уміння та навички організації оптимального спілкування, конструктивної взаємодії організаторських здібностей, вмінь та навичок.

Завершився комплекс заходів розглядом найщасливіших та найстресовіших професій де школярі мали змогу співставити перелік цих професій з реальним життям.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь