Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Шановні партнери, друзі та колеги!

Дата: 26.05.2022 10:46
Кількість переглядів: 230

 

Російська агресія проти України вимагає нової актуальної місії Українського культурного фонду в об’єднанні зусиль заради збереження культури української нації та посилення боротьби українців за свою незалежність.

Саме з цією метою Український культурний фонд запускає платформу “Культурний простір”, яка направлена на підтримку української культури у надзвичайно складних умовах та передбачає збір інформації про українських митців та мисткинь, про підприємства, установи та організації культурного сектору, які потрапили у скрутне фінансове становище через війну та потребують допомоги, які не мають можливості створювати та доносити до суспільства культурний продукт, але мають ідеї та проєкти, що підкреслюють культурну цінність української самоідентичності та можуть реалізовуватися під час воєнного стану та після перемоги України.

Зібрана інформація допоможе нам проаналізувати потребу українських митців та організацій, які здійснюють свою діяльність у сфері культури та креативних індустрій, надасть можливість сформувати не лише запит на потреби галузі у коштах та ресурсах, але й знайти можливості їх задовольнити.

Платформа “Культурний простір” також включає збір інформації про юридичних та фізичних осіб, які мають можливість та готові підтримати українську культуру в такий складний час.

До вашої уваги чотири форми для заповнення відповідно до напрямку:

Підтримка митців під час війни - для митців та мисткинь, які потребують допомоги для відновлення своєї діяльності.

Потреба організацій під час війни - для ФОП та організацій всіх форм власності, які потребують допомоги для відновлення діяльності.

Проєкти під час війни - для ФОП та організацій всіх форм власності, які мають ідеї та проєкти, що можуть бути реалізовані.

Пропоную підтримку - для фізичних та юридичних осіб всіх форм власності, які мають змогу та готові підтримати українську культуру, стати благодійником чи донором.

Під час війни культура, як потужна сила нації, здатна викликати у суспільства рішучі дії, пов'язані з переоцінкою цінностей, переосмисленням сенсів культурного життя. Культура здатна надихнути, дати надію і дарувати радість, що дуже необхідно для підняття морального духу українського народу.

Просимо всіх небайдужих підтримати вищевказані ініціативи та будемо вдячні, якщо Ви зможете поширити цю інформацію серед своїх колег, друзів, знайомих та партнерів.

Разом до перемоги!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь