Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

МОЛИМОСЯ, СУМУЄМО, ПАМ'ЯТАЄМО.

Дата: 08.07.2022 18:04
Кількість переглядів: 285

 

Сьогодні 8 липня 2022 року Божого Коршівська громада прощалася з героєм, воїном Української Армії капітаном Бойчуком Миколою Омеляновичем.

Народився 23 червня 1972 року в с.Коршів у сім'ї Омеляна і Марії. Під час навчання у Коршівській загально-освітній школі мріяв бути військовослужбовцем. Поступив на навчання у Кам'янець-Подільське вище військове училище, яке закінчив у 1995 році. Після закінчення служив у м. Миколаїв 1995-1997, у 1997 році був миротворцем у Боснії і Герцоговині. У 2000 році повертається у своє рідне село на деякий час припинивши військову службу.

2015-2016 рр. служив захищаючи нашу державу Україну на Сході в АТО, а з початком повномасштабного вторгнення російських агресорів в Україну Микола Омелянович зразу ж вирушив захищати рідну землю. Був у складі 10-ї гірсько-штурмової бригади командиром 1-го взводу 3-ї мотострілкової роти. Капітан - Бойчук Микола Омелянович загинув внаслідок важкого поранення 4 липня 2022 року в с.Спірне Донецької області.

Щирі співчуття матері, дружині, доньці та синам, братам та всій родині.

В нашій пам'яті він завжди залишиться таким, як на цій фото, щирою, доброю людиною, парафіянином Православної Церкви, чуйним до чужого горя, швидким на допомогу.

Молимо Всемилостивого Бога, щоб душу новопредставленого воїна Миколая, який поклав життя своє за друзів своїх зарахував до числа воїнів Небесного війська, яке воює із духами злоби, та безперестанно славить Бога і творить Його Святу Волю. Адже ця війна є боротьбою Світла із темрявою, Добра із злом, Правди із неправдою. Він загинув, як воїн Світла і хай душа його блаженствує у Господі.

З глибокою шаною та співчуттям родині

протоієрей Миколай Гелетюк

8 липня 2022 року Божого.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь