Коршівська громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

РІК НЕЗЛАМНОСТІ!

Дата: 24.02.2023 08:42
Кількість переглядів: 107

Ніч з 23 на 24 лютого. Згадайте як це було. Рівно рік тому ми засинали з надією на мир, а прокинулись від вибухів російських ракет. Ми засинали з планами на життя, проте ранок 24 лютого їх повністю зруйнував. Фактично ця ніч змінила нас всіх, відкривши перед нами період страшних трагедій і випробувань. Ми увійшли в етап становлення нової України, де байдужість переросла в солідарність, де протиріччя змінилися єднанням, де наша хата тепер стала всюди. 24 лютого Україна дійсно змінилась, обʼєднавшись навколо спільного ворога.

24 лютого чоловіки вистроїлися в черги до військкоматів, жінки почали плести сітки та робити Бандера-смузі. Люди віддавали останнє на фронт, а фронт стояв до останнього!

Ця війна це одночасно трагедія і гордість за Україну, це сльози горя і сльози перемоги. Засинаючи 23 лютого ми, навіть, не могли подумати, що весь наступний рік нас буде чекати війна, а наше життя зміниться на «до» та «після».

Ми не думали, що нашому поколінню доведеться пройти через випробування, яких не було в Європі з часів Другої Світової. 23 лютого ми думали зовсім про інші речі, в той час коли 200-тисячна російська армія готувалася до штурму нашого кордону. Саме тому не ми обрали цю війну, але тільки нам вирішувати чим вона закінчиться. Україна вже довела, що вона здатна захистити свою землю, тепер нам варто довести, що Україна здатна звільнити всю свою територію від російських загарбників.

Слава кожному українцю, хто захищає свій дім, Слава кожному, хто прямо зараз чинить опір окупантам в бою. Слава Україні!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь